Geëikel

Een goed eikeljaarZaterdag, tijdens een windstil moment hebben we ons naar buiten gewaagt om een weg te banen door de hopen eikeltjes in de achtertuin. De twee eiken hebben flink hun best gedaan, het is een waar recordjaar! Klik op lees verder.
Een goed eikeljaarDe eiken in de achtertuin hebben dit jaar een record aan eikels staan maken. Het hagelt bij iedere windvlaag tientallen eikeltjes uit de boom. Na 2 uur non-stop harken zag het gazon eruit als een grote mollen bijeenkomst. Gewapend met schop en hark hebben we een grote en een kleine kliko helemaal gevuld met eikeltjes! De rest paste er niet meer in. Vandaag is er ook zeker weer een halve kliko naar beneden gekomen.
Als de kliko’s leeg zijn gaan we ons van de week maar wagen aan de borders in de andere helft van de achtertuin. Dus nog zeker 2 kliko’s te gaan! (en dan moet het blad nog naar beneden komen… zucht…)
PA191197
PA191194
PA191195

Permanente koppeling naar dit artikel: http://alwinkruijt.nl/archives/1876/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.