Kelder deel 3: Het gaat vooruit

201310 'Blauwe' kelder afgestuct
Even een korte update over hoe de verbouwing vordert. Steeds een uurtje hier of daar schiet natuurlijk niet op. Maar als je even terugkijkt van hoe ver we moesten komen valt het nog mee! In ieder geval zijn de twee opslag kelders omgedoopt tot groene en blauwe kelder. In de groene komen alle kampeerspullen en in de blauwe de kerstspullen en kleding. Beide ruimtes zijn meerdere keren behandeld tegen optrekkend vocht en vervolgens netjes afgestuukt. Dat is nog een heel gedoe om dat netjes te krijgen achter al die leidingen!
De groene kelder is zelfs al afgeschilderd en vandaag in de underlayment en vloerbedekking erin gegaan. In de blauwe kelder  (nu nog grijs) is 10 cm zand weggegraven zodat de vloer nu net zo laag is als de fundering en mooi doorloopt.

Klik op “Lees meer” voor de rest.Hieronder de groene kelder waar de laatste plekjes worden afgewerkt.201310 'Groene' kelder bijna klaar

En sinds dit weekend met ondervloer en vloerbedekking. Bijna klaar voor de stelling!
Groene kelder bijna klaar
De rest van de kelder is nu tevens deel opslag, want je blijft schuiven en sjouwen met je rotzooi. De elektra, luidsprekersnoeren en UTP bekabeling in het plafond is klaar. De verwarming doet het uitstekend! Ik ben blij als de stellingen weer ind e opslagkelders kunnen, die nemen erg veel plek in, al is het wel handig om er spullen op te leggen.
201310 Kelder puinzooi
201310 Kelder puinzooi
De achterwand is al helemaal klaar en behangen.201310 Kelder puinzooi

 

 

Even als reminder hoe het was voordat we begonnen:

Lege kelder
17-07-12: Vochtwerend aangesmeerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle foto’s van de kelderverbouwing als Slideshow: Klik hier

 

Kelder deel 1 en kelder deel 2 kun je hier teruglezen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://alwinkruijt.nl/archives/1865/

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.